Акценти
Начало / Общество / Обсъждат демографските проблеми на Община Червен бряг

Обсъждат демографските проблеми на Община Червен бряг

Община Червен бряг

Постоянните комисии при Общинския съвет в Червен бряг ще заседават идната седмица. Работните срещи ще са на  16, 17  и 18 юни в Заседателната зала на VІ етаж в сградата на Община Червен бряг. Графикът на заседанията е посочен на официалния сайт на местната власт.

Кметът Павлин Фильовски ще представи информация за изготвени, внесени, одобрени и неодобрени проекти на Община Червен бряг. Съветниците ще обсъдят демографските проблеми в общината и мерките за подобряването им. Ще бъде обсъден Отчет на изпълнение на решенията на Общински съвет за периода ноември 2013 г. – март 2014 г.

Кметът ще направи предложение за допълнение в Наредбата за определяне размера на местните данъци на територията на Община Червен бряг. Старейшините ще разгледат предложение относно сключване на договор за кредит с „Фонд за органите на местното самоуправление в България“ –ФЛАГ ЕАД, както и предложение относно  отмяна на Решение № 77 от  17.02.2012 г. на Общински съвет-Червен бряг за сключване на договор за кредит с „Фонд за органите на местното самоуправление в България-ФЛАГ“ ЕАД.

Ще бъде гласуван и План за реализиране на Стратегията за развитие на образованието в община Червен бряг през 2014 година, както и предложение за преобразуване на ЦДГ „Бодра смяна“ – Червен бряг в ОДЗ.

Прочетете също:

Започва първата за годината обработка срещу кърлежи и бълхи

Третиране на тревни площи срещу кърлежи (дезакаризация) и бълхи (дезинсекция) ще се извърши при благоприятни ...