Акценти
Начало / Общество / Областният управител Ралица Добрева присъства на годишния анализ на дейността на РД „ПБЗН” – Плевен

Областният управител Ралица Добрева присъства на годишния анализ на дейността на РД „ПБЗН” – Плевен

Областният управител на Плевен Ралица Добрева присъства на годишния доклад – анализ за дейността на Регионалната дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“, представен от нейния директор комисар Емил Маринов. Пред зам.– директора на ГД „ПБЗН“ Асен Игнатов и старши комисар Валери Петров – началник „Координационно-информационна дейност“ в МВР – Плевен комисар Маринов отчете, че през 2015 година огнеборците са участвали в ликвидирането на 1509 произшествия, с близо 300 повече спрямо милата година. Най-натоварени по показателя интензивност на повикванията са били РС „ПБЗН“  Плевен и Червен бряг.

пожарникари
Областният управител благодари на директора на РД „ПБЗН” – Плевен за доброто сътрудничество като отбеляза, че екипите на дирекцията са се отзовавали буквално за минути при молба за съдействие и помощ. Ралица Добрева подчерта, че двете институции са в ежедневен непрекъснат контакт, което е важно с оглед осигуряване на безопасността и сигурността на гражданите и бързата и навременна реакция в критични ситуации.

Ралица Добрева
Като потвърждение на думите на областния управител директорът на РД „ПБЗН“ – Плевен комисар Емил Маринов връчи на Ралица Добрева грамота за ползотворно междуинституционално взаимодействие при осигуряване на пожарната безопасност и защита на населението на територията на област Плевен. С такава грамота бяха отличени още зам.-областният управител арх. Бойко Балтаков и кметът на община Долна Митрополия Поля Цоновска.
Зам. – директорът на ГД „ПБЗН“ Асен Игнатов и старши комисар Валери Петров – началник „Координационно-информационна дейност“ в МВР – Плевен, връчиха удостоените с грамоти служители на РД на „ПБЗН“ – Плевен.

пожарникари

Прочетете също:

Община Плевен подписа с МРРБ споразумения за финансиране на три инфраструктурни проекта

Кметът на Община Плевен д-р Валентин Христов подписа с Министерството на регионалното развитие и благоустройството ...