Акценти
Начало / Образование / Областният управител поздрави ПГ ”Георги Раковски” с честването на 55-годишен юбилей

Областният управител поздрави ПГ ”Георги Раковски” с честването на 55-годишен юбилей

Ралица Добрева

По повод 55 години от създаването на Професионалната гимназия по подемна, строителна и транспортна техника „Георги Раковски” в зала „Катя Попова” се проведе официално честване на празника. За годишнината поздрав поднесе областният управител на Плевен Ралица Добрева.

„Днес българският бизнес, българското предприемачество се нуждаят от добре подготвени, образовани и мотивирани кадри. А тези хора се обучават именно в професионалните гимназии като вашата”, каза в приветствието си Ралица Добрева. Тя допълни, че „добрата материална база, нови машини, добре поддържани класни стаи и модерни кабинети, инициативно ръководство в лицето на директора Соня Йорданова и отдадени на работата си учители – това, заедно с мотивираните ученици, е успешната формула за стабилното вече 55-годишно развитие на гимназията”.

Областният управител връчи на директора на учебното заведение Соня Йорданова почетен плакет на Областна администрация с пожелание за още дълги години успешно развитие. В празничната програма дебютираха децата от вокална формация „Арлекин”, а за доброто настроение на гостите допринесоха и талантливите изпълнители на народни танци от фолклорен клуб „Дружба”, танцьорите от „Артефакт” и каратистите от „Петромакс”

годишнина ПГПСТТ

Прочетете също:

Започва първата за годината обработка срещу кърлежи и бълхи

Третиране на тревни площи срещу кърлежи (дезакаризация) и бълхи (дезинсекция) ще се извърши при благоприятни ...