Начало / Общество / Обичта  и надеждата, дарени на малката Тияна, озариха коледната елха в град Левски

Обичта  и надеждата, дарени на малката Тияна, озариха коледната елха в град Левски

Благотворителният базар  в подкрепа лечението на малката Тияна и празникът  за   запалването на коледните светлини в град Левски  се превърнаха в истинско тържество на  вярата в доброто. Озарена от обичта  и надеждата, дарени на малката Тияна, коледната елха в град Левски грейна по-силно от всякога.

„Няма по -добър начин да стартираме коледните празници и очакването за магията на Коледната нощ  от този – да подпомогнем един млад живот, едно дете в борбата му за пълноценно детство”, каза кметът на град Левски Любка Александрова.

Тя отправи благодарност от сърце към училищата в град Левски – СУ „Крум Попов” и ОУ „Максим Горки”,  към ДГ „Слънце”, ДГ „Локомотив” и  ДГ „Люляк”с.Малчика, към  ЦНСТ – Левски, към  всички съграждани, родители , учители, деца, към всички с огъня да доброто в сърцата. „Огънят на желанието да сме близо и да помагаме, защото сме общност, защото живеем в един град и сме част от едно голямо семейство, семейството на град и община Левски”, каза Александрова и пожела святата Коледна нощ да е изпълнена с много любов и много надежда, с вяра в доброто.

В Благотворителния базар участваха фирми от град Левски, много  родители , учители и ученици. В денят  за  съпричастност към една болка, към тревогата на едно семейство, към проблема на едно малко дете много хора протегнахме ръка  за  надежда  с вяра ,че сме по- силни заедно и ще успеем  в доброто.

Сумата, събрана от Благотворителния  коледен базар за лечението на малката Тияна, е 5 711лв.

За  организацията и подготовката  на празничното събитие се погрижиха  Община Левски,  НЧ „Георги Парцалев-1901”, ДСП- Левски  отдел „Закрила на детето”, всички съпричастни към благородната кауза.

 

Прочетете също:

Предстои избор на превозвачи по четири автобусни линии от квотата на Община Плевен

Да бъде обявена обществена поръчка за превоз на пътници по автобусни линии от републиканската, областната ...