Начало / Крими / Някои отглеждат цветя, дядо от Койнаре – канабис в саксия

Някои отглеждат цветя, дядо от Койнаре – канабис в саксия

На 29.09.2014  г . при провеждане на  специализирана полицейска операция от полицейски служители на РУП – Червен бряг е извършена проверка в частен дом в гр. Койнаре, обитаван от 72 годишен мъж. При извършената проверка в двора към къщата е намерена саксия, в която е засадено растение със зелен цвят, с добре развита зелена листна маса.  При направения полеви наркотест растението реагира на марихуана, иззето е за лабораторно изследване, съобщават от пресцентъра на плевенската побиция.  Образувано е бързо производство по случая. Уведомен е прокурор от РП – Червен бряг, работата продължава разследващ полицай.

При проверка  в пристройка, прилежаща към жилищният имот са намерени в шкаф 6 кутии цигари без български акцизен бандерол, различни марки,  които са доброволно предадени от лицето.  Събраните материалите от извършената проверка  и намерените цигари предстои да бъдат изпратени на Митническо бюро – Плевен.

Прочетете също:

Мъж и жена са задържани за кражба на пари от кутия за дарения в Гулянци

По искане на Районна прокуратура-Плевен, Районен съд-Никопол е определил мярка за неотклонение „Задържане под стража“ ...