Акценти
Начало / Избори / Избори 2015 / НФСБ призова членовете си да подкрепят проф. Димитър Стойков на балотажа

НФСБ призова членовете си да подкрепят проф. Димитър Стойков на балотажа

НФСБ в Плевен призовава своите членове и симпатизанти да подкрепят кандидата за кмет Плевен проф. д-р Димитър Стойков на балотажа в неделя. Това съобщи лидерът на НФСБ в Плевен – Николай Маринов, на пресконференция в пресклуба на БТА.
Това решението е взето от местната структура и съгласувано с централата на НФСБ, уточни Маринов. Той посочи, че под ръководството на проф. Стойков в Плевен са се случили много положителни неща, като открои обновяването на центъра на града, модернизирането на тролейбусния транспорт. Основание за подкрепа в предстоящия вот им дава и програмата на проф. Стойков за втори кметски мандат, в която са заложени нови проекти и инвестиции. От НФСБ смятат да предоставят на ГЕРБ своите приоритети и ще настояват да бъдат взети предвид в управленската програма на община Плевен през следващите 4 години. По думите на Маринов единството на местна и централна власт ще е с положителна роля за развитието на Плевен.
Представителите на НФСБ Николай Маринов и Румен Иванов призоваха да се излезе масово да се гласува на втория тур и да се подкрепи управляващата партия – да й се даде шанс през втория мандат да отстрани пропуските, които са допуснати през първия.

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...