Начало / Образование / Нов трактор вече има Професионална гимназия по селско стопанство и транспорт в град Левски  

Нов трактор вече има Професионална гимназия по селско стопанство и транспорт в град Левски  

В ПГССТ „Никола Йонков Вапцаров” – гр. Левски пристигна чудесен коледен подарък  – нов трактор, производство 2018 г от  спечелен проект по   Национална програма „Осигуряване на съвременна образователна среда”, модул „Модернизиране на системата на професионалното образование”.

С това продължава процесът на осъвременяване и обогатяване на немалката материално-техническа база на училището. След като през предходната учебна година за учениците от специалност „Автотранспортна техника” бе закупено съвременно сервизно оборудване и модерна техника за диагностика на автомобилите, дойде ред и на учениците от специалност „Механизация на селското стопанство”, които на практика ще усвояват и прилагат знания на съвременни и модерни машини.

За следващата учебна година предстои участие за реализиране и на други подобни проекти – закупуване на нов лек автомобил и комплект селскостопански машини, които ще осигурят пълно обновяване на учебната база за техническите специалности.

Независимо, че за икономическите специалности отдавна е обезпечена качествена компютърна техника в уютни кабинети и там ни очаква нещо ново. Предстои прием и обучение по нова специалност – „Електронна търговия“ от професията „Организатор Интернет приложения“.”

Прочетете също:

Предстои избор на превозвачи по четири автобусни линии от квотата на Община Плевен

Да бъде обявена обществена поръчка за превоз на пътници по автобусни линии от републиканската, областната ...