Начало / Образование / Нов директор има от днес ДГ „Чучулига” в Плевен

Нов директор има от днес ДГ „Чучулига” в Плевен

Валентина Ненкова е новият директор на ДГ „Чучулига”, след като спечели обявения конкурс за директорското място в градината. Днес Валентина Ненкова беше официално представена на екипа на градината.  „Госпожа Ненкова е дългогодишен и обичан от децата учител в нашата детска градина. Тя заема новата длъжност след спечелен конкурс, съревнование с още 9 кандидати”, написа във Фесбук групата на детското заведение досегашната директорка Венета Лукова. Тя пожелава на заместничката си здраве и успехи в ръководството на детската градина, за благото на децата.

Венета Лукова се обърна с писмо към своите колеги и към родителите, в което съобщава, че след 30  години работа в „нашата  детска градина”, излиза в пенсия. „Като всички хора, в професионалното си ежедневие  имах и хубави и лоши моменти,    дни  на борба, на отстояване на позиции, грешки, успехи. Но знаете ли през всичките тези години, аз винаги чувствах детска градина „Чучулига“    не  като нещо чуждо, не като мястото където ходя  на работа, а като част от мен, като нещо мое. Като нещо неразривно свързано с мен. Харесваше ми да виждам децата, да общувам с тях, да чувам  шума им, да виждам как пред очите ни израстваха във всяко отношение.  Искам  да благодаря на всички хора, с които съм деляла професионалните  грижи и отговорности  през тези години, а те съвсем не са малко, да им благодаря, че заедно се учехме един от друг, справяхме се  със задачите, с проблемите, че заедно  сме имали и моменти на болка,  но и много моменти на постижения, радост и гордост.

Искам да благодаря на всички онези родители, които през годините  ценяха нашите усилия, нашите стремежи, оценяваха нашите постижения  и ни  подкрепяха. Искам да благодаря на всички хора, които през тези години  бяха дарители  (ако знаете само колко са много!!!) на нашата детска градина! Уважаеми дарители, с вашата помощ успявахме бавно и постепенно  да променяме физическия облик на нашата детска градина към по-добро, за доброто на всички. Благодаря!”, завършва писмото си дългогодишната директорка Венета Лукова.

 

Прочетете също:

Предстои избор на превозвачи по четири автобусни линии от квотата на Община Плевен

Да бъде обявена обществена поръчка за превоз на пътници по автобусни линии от републиканската, областната ...