Акценти
Начало / Общество / Нови 400 работни места разкриват в Плевен

Нови 400 работни места разкриват в Плевен

Нови 400 работни места ще бъдат разкрити в Плевен. Това стана ясно по време на откриването на възобновените строителни дейности на нова производствена сграда на шивашка фабрика „Пагани Стил” – производител на класическа мъжка конфекция.
“За последните две години в Плевен се реализират на различни етапи вложения в нови производства, които постепенно ще осигурят над 1700 работни места”, каза проф. Димитър Стойков кмет на Плевен при откриването.
“Стойността на инвестицията е 11 млн. лв., тя ще се реализира на три етапа, като постепенно ще се разкрият 400 работни места”, потвърди намерението си управителят на фирмата Павлин Ангелов
Гости на събитието бяха кметът на Община Плевен проф. д-р Димитър Стойков, зам.-кметът Дамянка Владимирова, секретарят на Община Плевен Бранимир Мирчев, представители на фирмите изпълнители на обекта.
Със собствени средства и банков кредит строителството е в ход и с тенденция през месец октомври фирмата да се премести в новата сграда. Проф. Стойков и г–н Ангелов се обединиха в думите си за просперитет и развитие.

откриване строеж 1

Прочетете също:

Община Плевен подписа с МРРБ споразумения за финансиране на три инфраструктурни проекта

Кметът на Община Плевен д-р Валентин Христов подписа с Министерството на регионалното развитие и благоустройството ...