Акценти
Начало / Култура / Нова вълнуваща среща с Неда Антонова изживяха плевенчани (снимки)

Нова вълнуваща среща с Неда Антонова изживяха плевенчани (снимки)

Пред препълнената зала в ХГ „Дарение Светлин Русев“ Неда Антонова представи третата си книга от трилогията документални романи – „Неговата любима“. Авторката гостува за втори път в Плевен, като преди почти година тя представи в галерията първите две книги от трилогията – „Царица Елеонора“ и „Съвършената Преподобна Стойна, неканоничната светица“. Най-новата книга на Антонова е посветена на Венета Ботева и любовта й с Христо Ботев.

Авторката на 19 произведения, от които 4 пиеси, а другите – романи, с вълнение очакваше новата си среща с плевенската публика. Снимки за спомен с почитатели предшестваха представянето, а атмосферата бе повече от приятелска и позитивна.

Неда Антонова 1

„Неда Антонова не се нуждае от многословно представяне. Всички ние, присъстващи тук – в тази зала, я познаваме достатъчно. Тук са нейните приятели през годините, верните й почитатели през всичкото това време. Миналата година след дълга пауза тя ни гостува и представи първите две книги от трилогията. Сега тя отново е при нас и ние сме щастливи от този факт“, каза Даниела Заркова при откриването на представянето. За да засвидетелстват радостта от присъствието на авторката в Плевен, поздрав поднесе носителят на приз „Плевенско славейче 2016“ Роберто Стаматов от НУ „Отец Паисий“.

книга Неда Антонова 4

Програмата продължи с прочит на избрани моменти от книгата и още музикални поздрави за авторката и публиката.

Организатор на проявата отново бе НЧ „Пробуда – 1990“ – Плевен.

Следваща Предишна
Неда Антонова
книга Неда Антонова 5
книга Неда Антонова

книга Неда Антонова 1
книга Неда Антонова 3

Следваща Предишна

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...