Начало / Крими / Незаконни цигари иззеха полицаите от две жени във Вълчитрън и Комарево

Незаконни цигари иззеха полицаите от две жени във Вълчитрън и Комарево

цигари

Вчера около 14.00 часа, при провеждане на специализирана полицейска операция по линия „Акцизни стоки“, полицейски служители от РУП – Пордим са извършили проверка в село Вълчитрън. При извършената проверка 55-годишна жена от селото доброволно е предала 8 броя запечатани кутии цигари без акцизен бандерол. За констатациите е изготвен протокол, образувана е административна преписка, която ще се докладва в Агенция Митници – Свищов за налагане на административна санкция по закона за АДС. Работата по случая продължават служители на РУП – Пордим.
Същият ден около 14.30 часа при извършена проверка в село Комарево от полицейски служители на РУП – Долна Митрополия за разпространение на акцизни стоки без бандерол от 45-годишна жена са иззети 9 кутии цигари. Цигарите са предадени доброволно от лицето с протокол и се намират на съхранение в РУП – Долна Митрополия. Уведомен е дежурен прокурор при РП – Плевен. Работата продължават служители на РУП – Долна Митрополия.

Прочетете също:

Мъж и жена са задържани за кражба на пари от кутия за дарения в Гулянци

По искане на Районна прокуратура-Плевен, Районен съд-Никопол е определил мярка за неотклонение „Задържане под стража“ ...