Акценти
Начало / Любопитно / Най-известната българска киногримьорка гостува в Плевен

Най-известната българска киногримьорка гостува в Плевен

На 26 март от 13:00 до 16:00 часа Панорама мол Плевен ви кани на едно уникално бюти събитие със специален гост професионалната киногримьорка Грета Великова. Събитието е по повод месеца на дамите  и има за цел да  ги научи да изразяват своята индивидуалност чрез грима. По време на сьбитието всяка дама ще може да си тръгне с безплатен грим и прическа от Студио за красота Dreams и лична консултация от Грета.

“Малките тайни и вълшeбните трикове в ежедневният грим“ е темата на урока по грим с Грета Великова. По време на урока ще научите трикове и техника на гримиране. Как да си с грим, но да не изглеждаш гримирана през деня. Урокът се състои в базисно ниво на ежедневния грим според формата и пропорциите на вашето лице. Ще получите индивидуални препоръки за видове цветна козметика и как можете да ги ползвате в комбинация, така че да не купувате грешният продукт . И ще се убедите, че идеалният фон дьо тен е този, който подхожда не само на вашата кожа, но и на начина ви на живот.

Picture_3грета
Грета Великова е завършила моден дизайн, сценография и костюмография .  Професионален гримьор е повече от 18 години. За това време с работата си печели доверието и професионалното признание  на десетки продуцентски компании.  Художник–гримьор е  на 35 български, европейски и американски филмови продукции. Заснема над 1000 телевизионни предавания, музикални клипове, корици на модни списания и видео реклами. Името и се свързва още с някои от най-големите кино продукции , снимани в България и вГрета грим чужбина. Има привилегията да работи със световно известните звезди като, вписва поредица от успехи в своята кариера.  Европейската кино индустрия и отваря врата към още по-добро професионално развитие. Работи във Франция и  Италия  с една от най-големите продуцентски компании и най-голямата италианска филмова звезда, Габриел Грко .

Въпреки успехите в света на киното, Грета Великова приема като своя мисия не само да променя лицата на популярните личности, но и да помогне на всички момичета да се преобразят в уникални и естествени.  Тя е единственият професионален киногримьор, който разкрива своите тайни в първия по рода си „Грим Коучинг с Грета Великова“.

Прочетете също:

Община Плевен подписа с МРРБ споразумения за финансиране на три инфраструктурни проекта

Кметът на Община Плевен д-р Валентин Христов подписа с Министерството на регионалното развитие и благоустройството ...