Акценти
Начало / Икономика / Национална конвенция „Анатомия на бизнеса” ще се проведе в Плевен

Национална конвенция „Анатомия на бизнеса” ще се проведе в Плевен

В края на месец септември Плевен ще бъде домакин на най-значимото събитие за Международната младежка камара (JCI) България за 2018 година – Националната конвенция.  Домакин и партньор на събитието ще е Медицински университет – Плевен.

С тазгодишната тема „Анатомия на бизнеса“ организаторите искат да покажат, че бизнесът може, а и трябва да действа като един цялостен и завършен организъм. Темата е и леко намигване към домакина на събитието и град Плевен, определен като „здравният хъб на Балканите“.

Основната цел на събитието е да привлече както много млади хора, предприемачи и бизнесмени, така и студенти и ученици (български и чуждестранни), които искат да се развиват и да научат повече за основните звена на един бизнес, да получат ценни съвети от практиката на вече доказали се професионалисти. Бизнес конвенцията е чудесна възможност за участниците да създадат контакти и запознанства, които могат да се окажат възлови в тяхното професионално развитие.  В практиката могат да се открият множество примери, за това как подобен тип събития събират бизнес партньори и съмишленици с общи интереси, за да успеят заедно да осъществят мечтаните проекти.

Конвенцията е отворена за посетители от цялата страна, а и не само. До 15 септември всички желаещи да присъстват могат да се възползват от намаление в цената на билетите.

Регистрация за събитието може да направите на: www.nationalconvention.jci.bg

Националната конвенция „Анатомия на бизнеса“ ще се проведе на 29 септември в Медицински университет – Плевен.

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...