Акценти
Начало / На фокус / Национален LEGO конкурс „С ХИПОЛЕНД в ЛЕГОЛЕНД!“

Национален LEGO конкурс „С ХИПОЛЕНД в ЛЕГОЛЕНД!“

ХИПОЛЕНД – националната верига за детски и бебешки стоки обяви на 8 април старта на най-големия си проект за годината – националния LEGO КОНКУРС „С ХИПОЛЕНД в ЛЕГОЛЕНД!“. Всеки месец участващите деца се състезават за 6 ексклузивни конструктора Лего, за които всеки истински Лего фен си мечтае, а в началото на 2017 г. чрез томбола ще бъдат определени и тримата щастливци, които, заедно със семействата си, ще спечелят екскурзия в ЛЕГОЛЕНД в Германия!

Правилата са съвсем лесни! Участник може да бъде всяко дете, което построи LEGO фигура от над 300 части – авторска или с любим ЛЕГО модел – и качи снимка на страницата на играта на www.facebook.com/hippoland.bg.

Всеки месец до края на годината ще бъдат излъчени по 6 победители, класирани от броя гласувания в онлайн платформата и оценени от специалното жури на ХИПОЛЕНД от „експерти по фантазия“. Класираните най-добри модели ще бъдат изложение в продължение на цял месец в избрани магазини на ХИПОЛЕНД, заедно със снимки на децата, които са ги е сглобили.

„С ХИПОЛЕНД В ЛЕГОЛЕНД“ е изцяло авторска разработка на екипа на ХИПОЛЕНД и е първият по рода си подобен конкурс за детско творчество и креативност в България. За нас е чест, че идеята ни бе радушно приета и подкрепена от такава силна и световноизвестна фирма, като LEGO. Също така ХИПОЛЕНД е първата фирма в България, която подарява екскурзия в Леголенд на три щастливи деца. За да я спечелят, трябва да направят това, което умеят най-добре – да развихрят фантазията си и просто….да играят.

Всеки запален фен може да се включи тук: www.facebook.com/hippoland.bg

Прочетете също:

Община Плевен подписа с МРРБ споразумения за финансиране на три инфраструктурни проекта

Кметът на Община Плевен д-р Валентин Христов подписа с Министерството на регионалното развитие и благоустройството ...