Акценти
Начало / Култура / Национален конкурс на тема „Гергьовден” търси най-хубавата детска рисунка

Национален конкурс на тема „Гергьовден” търси най-хубавата детска рисунка

Национален конкурс за детска рисунка на тема „Гергьовден” организират от НГПИ „Тревненска школа” гр.Трявна. В конкурса могат да участват всички желаещи ученици от цялата страна в редовна форма на обучение от четвърти до осми клас клас. Приемат се до две творби от участник.

Творбите трябва да са изпълнени с графични или цветни материали, а размерът им да е 35 х 50 см. На гърба им се изписва следната информация: заглавие, техника, трите имена на автора, адрес и учебно заведение или школа.

Срокът за представяне на творбите е 30 април 2016 г. Творби, които не отговарят на условията по статута, не се допускат до журиране.

Комисия, преподаватели от НГПИ „Тревненска школа”, ще обяви І-во, ІІ-ро, и ІІІ-то място, както и допълнителни поощрителни награди. Награди са: І-во място – 120 лв. и диплом, ІІ-ро място – 100 лв. и диплом, ІІІ-то място – 80 лв. и диплом.

Адрес за получаване на творбите и кореспонденция: 5350 гр. Трявна; ул. „Ангел Кънчев“ № 150 Национална гимназия за приложни изкуства „Тревненска школа“

Допълнителна информация за конкурса може да намерите тук.

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...