Акценти
Начало / Култура / Наситен е предколедният афиш на Община Плевен

Наситен е предколедният афиш на Община Плевен

С разнообразни изяви групи и състави от Плевен ще създадат весело настроение в седмицата преди Коледа.

Тази вечер, 18 декември, от 18 часа, в зала „Катя Попова” е концертът „Коледни приумици” на Биг бенд Плевен и приятели с диригент Пламен Марков.

От 17.30 ч, на 19 декември, е коледният поздрав на вокална група „Ботевци пеят” при НУ „Хр. Ботев” с ръководител Венера Василева. След тях на сцената на  Коледния базар пред Военния клуб концерт ще изнесе детски фолклорен ансамбъл „Мизия” с ръководители Михаил Денев и Биляна Денева.

От 19 часа, на 19 декември, в ДКТ „Иван Радоев” концерт ще изнесат Стефан Вълдобрев и „Обичайните заподозрени”.

На 20 декември има четири прояви.

От 16.30 часа Мадлен Алгафари представя новата си книга „Пътя на сърцето” в ХГ Дарение „Колекция Светлин Русев”.

От 17.30 ч е концертът на Детски фолклорен танцов ансамбъл „Дъга” с ръководител Албена Кръстева. Той ще е на сцената на Коледния базар пред Военен клуб – Плевен.

От 17 и от 18 часа, в ДКТ „Иван Радоев” ще бъде представен спектакълът „Разпитът” с участието на Христо Мутафчиев и Веселин Плачков.

От 17.30 часа, в Арт център Плевен,  ще бъде открита изложбата базар „Празнични послания” на Арт школа „Колорит” с ръководител  Майя Ананиева

На 21 декември, от 16.30 часа, в ХГ „Колекция Светлин Русев”  е поетичният спектакъл „Коледа, Коледа …”, организиран от Дружество на писателите – Плевен.

Също на 21 декември, от 17.30 часа, ще започне концертът на ДЮФА „Нашенчета” при ЦРД с ръководител Огнян Летов на сцената на Коледния базар пред Военния клуб.

 

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...