Начало / Политика / Народният представител Владислав Николов се срещна със здравни работници в Ясен

Народният представител Владислав Николов се срещна със здравни работници в Ясен

Народният представител Владислав Николов и общинските съветници от ГЕРБ Христослав Михайлов и Йордан Грижов се срещнаха с бивши и настоящи здравни работници от село Ясен. Заедно с тях бе Даниела Гонкова, областен клубен ръководител на Жени ГЕРБ – Плевен. Идеята за срещата е на Генади Динков, ръководител на местния клуб на партията в селото. Той бе организирал малък празник в офиса на ГЕРБ в селото.

„Здравните работници в Ясен остават някак в страни на професионалния си празник, затова реших да направя малко тържество за тях, особено за тези, които вече не са действащи, но все още милеят за професията си. Те не спират да се интересуват за работата на здравната слуба и на детската ясла в Ясен. Изключително бяха щастливи при откриването на ремонтираната сграда на службата.“, каза Генади Динков по време на срещата.

ясен владислав николов

„Продължавайте все така отговорно и с любов да се грижите за здравето на жителите на селото, за най-малките дечица в Ясен.“, пожела Владислав Николов на настоящите здравни работници. „На тези, които вече не работят, желая здраве и дълголетие. Вие сте нашите учители. Продължавайте да помагате на лекарите и сестрите в Ясен            , сигурен съм, че те имат нужда от вас.“, каза още Владислав Николов.

Разговорът продължи с поставяне на въпроси и проблеми около здравната реформа, оборудването на здравната служба, поддържането на сградата на детската ясла.

Прочетете също:

Предстои избор на превозвачи по четири автобусни линии от квотата на Община Плевен

Да бъде обявена обществена поръчка за превоз на пътници по автобусни линии от републиканската, областната ...