Начало / Политика / Народният представител Владислав Николов поздрави жените от Плевен, Върбица и Бръшляница

Народният представител Владислав Николов поздрави жените от Плевен, Върбица и Бръшляница

„Бъдете ведри и обичани, защото заслужавате да бъдете обгрижвани като жени, любими и майки. Днес имаме повод да ви благодарим и да признаем пред всички колко ценни сте за нас мъжете”, каза народният представител и областен координатор на ГЕРБ Владислав Николов пред дамите в селата Върбица и Бръшляница. Той и Христослав Михайлов и Йордан Грижов – членове на общинското ръководство на партията уважиха тържествата за празника в Плевен, Върбица и Бръшляница като зарадваха дамите с красиви букети.
„Винаги съм вярвал, че уважението към жените се показва ежедневно, а не само в един ден, но осми март е прекрасен повод да изразим своето признание и обич към най-важните хора в живота ни – нашите майки, любими и баби! Бъдете здрави, силни и продължавайте да вярвате в нас мъжете, защото ние се нуждаем от вашата подкрепа!”, каза народният представител Владислав Николов на дамите от пенсионерския клуб в девети квартал в Плевен.
Народният представител Владислав Николов поздрави дамите, работещи в Инспекцията по труда, Местни данъци и такси и ТД на НАП – Плевен.

Снимка: ПП ГЕРБ

Прочетете също:

Предстои избор на превозвачи по четири автобусни линии от квотата на Община Плевен

Да бъде обявена обществена поръчка за превоз на пътници по автобусни линии от републиканската, областната ...