Акценти
Начало / Образование / Народният представител Васил Антонов изпрати поздрав до всички училища в областта по повод първия учебен ден

Народният представител Васил Антонов изпрати поздрав до всички училища в областта по повод първия учебен ден

По повод откриването на новата учебна година плевенският депутат от Коалиция „БСП-Лява България” – Васил Антонов, изпрати поздравителен адрес до всички училища в област Плевен, с който се обръща с пожелания към директори, учители и ученици.

„Българското училище винаги е било в центъра на общественото внимание. Вековен е стремежът на  народа ни към знание и просвета, защото за българина  да образова децата си е свята мисия. Ние разбираме, че утрешния свят ще се гради най-вече чрез знанието и образоваността, че богата и просперираща нация може да бъде само образованата нация”, се казва в поздравителния адрес.

И още:

 „Уважаеми учители,

Радостен съм, че този ден ми дава повод да изразя дълбокото си уважение и признателност към всички Вас, които посвещавате своя труд, талант и усърдие за образованието и възпитанието на нашите деца. Продължавайте да предавате своята любов към науката на вашите ученици, учете ги на доброта и мъдрост!

Скъпи ученици,

Винаги помнете, че вие сте нашето богатство, вяра и надежда за бъдещето на България.  Бъдете активни и трупайте ценен опит по пътя към самоусъвършенстване и постигане на целите си.

Желая ви здраве, упоритост, успех в учението и любов към знанието!

На добър час!”

Васил Антонов, народен представител от коалиция „БСП- Лява България” в 43-то НС

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...