Акценти
Начало / Общество / Напомняме! Днес движението в центъра ще е ограничено, тролеи ще се движат по променени маршрути

Напомняме! Днес движението в центъра ще е ограничено, тролеи ще се движат по променени маршрути

Във връзка с недопускане нарушаването на обществения ред и осигуряване на нормалното провеждане на Националния конкурс „Пътен полицай на годината“ временно ще е ограничено движението, спирането и паркирането на моторни превозни средства по следните пътни участъци:

По ул. „Димитър Константинов” в отсечката от ул. „Иван Вазов” до ул. „Стоян Заимов” и ул. „Сан Стефано” за времето от 20.00 часа на 27.09.2019 г. до 06.00 часа на 28.09.2019 г. – само на леки автомобили;

По ул. „Димитър Константинов” в отсечката от ул. „Иван Вазов” до ул. „Стоян Заимов” и ул. „Сан Стефано” за времето от 06.00 до 18.00 часа на 28.09.2019 г. – за всички видове МПС.

Ограничава се спирането и паркирането на МПС на общинския паркинг на ул. „Димитър Константинов” за времето от 06.00 до 18.00 часа на 28.09.2019 г.

Забраната не се отнася за автомобили на СНМП, ПБЗН, МВР и МПС, обслужващи участниците и официалните гости на мероприятието.

Днес движението на тролеи по линиите с номера 1, 7, 31 и 33 в централната градска част ще бъде пренасочено по ул. „Дойран”. В посока парк Кайлъка ще се включват в традиционния маршрут след кръстовището на ул. „Стоян Заимов” /пред Регионален исторически музей/ с ул. „Сан Стефано”. Промените ще са в сила и в движението в посока към жк „Сторгозия”.

Маршрут на линия 1:

-от жк „Сторгозия” бл. 51, жк „Сторгозия” бл. 5, Пазара, Волга, от светофара на ул. „Гренадирска” в дясно за колелото и по ул. „Дойран” за Втора база;

-от Втора база по ул. „Дойран”, завой към колелото и обиколка след това посока към жп гара, Пазара, жк „Сторгозия” 1, жк „Сторгозия” бл. 61, ПГ по транспорт, жк „Сторгозия” бл. 51.

 

Прочетете също:

Община Плевен подписа с МРРБ споразумения за финансиране на три инфраструктурни проекта

Кметът на Община Плевен д-р Валентин Христов подписа с Министерството на регионалното развитие и благоустройството ...