Акценти
Начало / Избори / Избори 2017 / Найден Зеленогорски ще води две листи – в Плевен и във Варна

Найден Зеленогорски ще води две листи – в Плевен и във Варна

Убедени сме, че коалицията между Реформаторския блок и ПП „Глас народен” ще се представи много добре на тези избори. За Плевен амбициите ни са много големи. Това каза водачът на листата на коалицията Найден Зеленогорски минути преди регистрацията й днес в РИК – Плевен.

Новината е, че Зеленогорски ще бъде водач на две листи – освен в Плевен ще е пръв и във Варна.

В плевенската листа са включени хората, които са познати и много нови лица, коментира Зеленогорски.  Втори в листата е лидерът на БЗНС в област Плевен  – инж. Милчо Илиев, третото място е за д-р Марияна Лазарова – областен председател на СДС, четвърти е Христо Таслаков – председател на ДБГ-Плевен, пети е проф. Начко Тоцев от БЗНС. От гражданската квота в листа е включен световният шампион по бокс Александър Владимиров – на шесто място.  В нея са още  Пепо Петков – лидер на СДС-Плевен, Калин Иванчев от Младежката организация на СДС, има представители от Левски, Червен бряг, Кнежа.

„В листата  има политически опитни хора, а също и по-млади хора, има и силно изразена гражданска квота. Има опит, младост, ентусиазъм, експертиза и гражданска позиция”, подчерта Найден Зеленогорски.

Той заяви, че ще направят усилие РБ да е част от новия парламент и да има мандат от Плевен.”Поставяме си високи цели, но естествено фрагментирането на дясното пространство няма как да не се отрази. Ние сме амбицирани да се справим.  Все пак през последните години в област Плевен се случиха много неща през последните две години. Една от най-значителните  промени е, че спечелихме изборите в Плевен, Червен бряг”, изтъкна кандидат-депутатът.

 

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...