Акценти
Начало / Избори / Избори 2017 / Найден Зеленогорски: Мощни инвестиции в Северна България е важна тема за РБ-Глас народен

Найден Зеленогорски: Мощни инвестиции в Северна България е важна тема за РБ-Глас народен

Да има мощни инвестиции в северна България, довършването на АМ „Хемус” и изграждането на тунел под Шипка са сред важните теми за Коалиция „Реформаторски блок – Глас народен”, каза в Плевен Найден Зеленогорски, водач на листата на коалицията в 15 МИР Плевен.

За нас инвестициите в  човека, в здравето, в образованието, в културата на българина е най-важната инвестиция, каза  още Зеленогорски, допълвайки че коалицията има множество предложения по отношение образованието, културата и здравеопазването. И разбира се, не участваме в наддаването за пенсии и заплати, което смятаме за недостойно и обиждащо българина, подчерта водачът на листата

Той заяви категорично, че единствено съхраняването на финансовата стабилност и устойчив икономически растеж може да бъде гаранция за устойчива  икономика, възможности за повишаване на доходите, които биха повишили вътрешното потребление. По отношение на изграждане на инфраструктурата в Северна България Найден Зеленогорски беше ясен, че това  ще позволи да се премахнат дисбалансите между Южна и Северна България.

„И друго, много важно за нас – да работим всички активно, за да има една добра социална политика, която да реши проблемите с българската демография. Демографията е един от тежките проблеми, свързани с националната сигурност. И в този смисъл подкрепата на младите семейства, на майките, възможността на българи, които  в момента не живеят в България, но са с българско самосъзнание, много по-бързо да стават български граждани и да се заселват в майка България е от изключително значение за подобряване на демографията ни”, отбеляза още Зеленогорски.

Що се отнася до предизборната кампания, той подчерта, че Реформаторският  блок и Глас народен ще водят позитивна кампания.

 

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...