Акценти
Начало / Найден Зеленогорски: Гласувам, за да бъдат направени дълбоки реформи в ключови сфери

Найден Зеленогорски: Гласувам, за да бъдат направени дълбоки реформи в ключови сфери

Toni1 (1)

Гласувам за осъществяването на дълбоки реформи в много ключови сфери на българското общество като започнем от съдебната реформа, реформата в МВР, здравеопазването, образованието, социална политика, култура. Тези дълбоки реформи трябва да ни изведат на пътя на успеха, пътят, към който  България трябва да се стреми.  Това каза Найден Зеленогорски, водач на листа на Реформаторския блок в 15 МИР – Плевен, след като гласува в 13 часа в избирателна секция на ул. „Даскал Димо” в Плевен.

Найден Зеленогорски подчерта, че пътят на успеха за България е постигане на средноевропейско качество на  живот. По думите му, това е другата голяма цел пред България, след установяване на демокрация в страната и приемането ни за членове на НАТО и ЕС.

Постигането на европейско качество на живот означава по-високи доходи, по-добра инфраструктура, по-добро образование, здравеопазване, социална политика, акцентира той.

Найден Зеленогорски

Като съществен плюс на отминалата предизборна кампания Найден Зеленогорски изтъкна липсата на тежки компромати.Надявам се, че това е крачката към воденето на политическа борба с идеи и с концепции за развитието на България, каза той.

Що се отнася до избирателната активност, Найден Зеленогорски изрази надежда, че преференциалният вот ще активизира избирателите да гласуват. Ако в Плевен достигнем избирателна активнотс от 60-65% би било голям успех, посочи още Найден Зеленогорски.

Прочетете също:

Община Плевен подписа с МРРБ споразумения за финансиране на три инфраструктурни проекта

Кметът на Община Плевен д-р Валентин Христов подписа с Министерството на регионалното развитие и благоустройството ...