Акценти
Начало / Култура / Над 1000 лева наддадоха на благотворителна изложба  на Лайънс клуб Плевен

Над 1000 лева наддадоха на благотворителна изложба  на Лайънс клуб Плевен

Благотворителна изложба -търг под наслов „Деца таланти помагат на деца шампиони” беше експонирана вчера за няколко часа в търговски център „Мания тауър”. Тя беше организирана от Лайънс клуб Плевен като част от кампанията им „Да създадем условия за шампиони” за ремонт на спортната зала по лека атлетика към СУ“ Георги Бенковски“ в града.

Изложбата беше открита от президента на Лайънс клуб Плевен – Ивайло Стоянов. Той обясни, че тя включва творби на деца от Плевен, Бургас и Варна, като голяма част от предоставените картини са на деца от плевенската школа „Таланти” с ръководител Ралица Петрова. Школата не за първи път участва в благотворителни инициативи на Лайънс клуб Плевен. В израз на благодарност и за подкрепа на дейността на школата Ивайло Стоянов връчи на ръководителката дарение от 450 лв. от името на клуба.

За няколкото часа, докато беше експонирана изложбата, бяха наддадени над 1 000 лв. Наддаването ще продължи в онлайн търг, организиран на фейсбук страницата на клуба: https://www.facebook.com/lionsclubpleven/. Крайна дата на търга е 00:00ч. на 1 октомври 2019г. Тогава ще стане ясна и окончателната сума от благотворителната изложба-търг.

От началото на онлайн търга са наддадени 2 000 лв., като партньори на Лайънс клуб Плевен са подпомогнали каузата за ремонт на залата по лека атлетика.

Гости на откриването на изложбата вчера бяха представители на Спортното училище в Плевен, на Ротари клуб Плевен, на Лайънс клуб Плевен Огледало.

 

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...