Акценти
Начало / Общество / Наградиха служители на пожарната по повод професионалния им празник

Наградиха служители на пожарната по повод професионалния им празник

пожарникари наградаПо повод професионалния празник на пожарникарите и спасителите днес в салона на  Регионална Дирекция  „Пожарна безопасност и защита на населението” – Плевен се проведе тържествено награждаване на 14 служители. Те са наградени с благодарност от ръководствата на вътрешното министерство и на Регионална Дирекция  „Пожарна безопасност и защита на населението”

Двама от служителите са отличени с „Писмена похвала”  от министъра на вътрешните работи,двама – с „Писмена похвала” от главния секретар на МВР, от директора на ГДПБЗН-МВР с отличие „Писмена похвала” – 4 служители;  от заместник-директорите  на ГДПБЗН-МВР с отличие „Писмена похвала” – 6 служители.
Поздравителни адреси към служителите от Регионалната дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението” са получени от директора на Главна Дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението, от директора на ОДМВР – Плевен Йордан Каменов, от кмета на община Плевен проф. Димитър Стойков  и от редица партньорски институции и организации.

 

Прочетете също:

Започва първата за годината обработка срещу кърлежи и бълхи

Третиране на тревни площи срещу кърлежи (дезакаризация) и бълхи (дезинсекция) ще се извърши при благоприятни ...