Акценти
Начало / Общество / Наградиха победителите в младежки конкурс, посветен на Левски

Наградиха победителите в младежки конкурс, посветен на Левски

Община Левски официално обяви резултатите от конкурса за есе и мултимедиен продукт, обявен от Младежкия клуб при НЧ „Георги Парцалев 1901” град Левски по повод 140 години от гибелта на Апостола. Петя Чолакова – гл. експерт „Образование, култура и спорт” и Снежина Любенова – секретар на Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни поздравиха участниците, обявиха  класирането и връчиха наградите, уточняват от пресцентъра на местната администрация.

Общо 35 са включилите се участници в конкурса. В категория „Есе” на първо място се класира Татяна Йорданова, ученичка в десети клас на СОУ ”Крум Попов” с есето “Смисълът на саможертвата”. Второ място беше присъдено на Христо Атанасов от девети клас на Професионална гимназия по транспорт и лека промишленост. Третото място си поделиха Мартин Мартинов от девети клас на СОУ ”Крум Попов” и Валерия Коларова, ученичка в седми клас от Горна Оряховица.

В категория „Мултимедиен продукт” първо място спечели презентацията на Йоанна Борисова, ученичка в осми клас  на СОУ ”Крум Попов”. Радостина Бориславова от девети клас на същото училище се класира на второ, а Полина Бориславова от осми клас – на трето. Поощрителна награди получиха за презентацията си Георги Горчев и Георги Александров от единадесети клас на Професионална гимназия по транспорт и лека промишленост в Левски.

Победителите получиха грамоти и награди, а всички участници – сертификати за участие.

Прочетете също:

Започва първата за годината обработка срещу кърлежи и бълхи

Третиране на тревни площи срещу кърлежи (дезакаризация) и бълхи (дезинсекция) ще се извърши при благоприятни ...