Акценти
Начало / Крими / Мъж опита да убие брат си

Мъж опита да убие брат си

Криминално проявен и осъждан мъж е намушкал в гърба брат си, раненият е с опасност за живота. Сигнал за инцидента е получен на 26 юли в 21.05 часа в дежурната част на РУП – Белене.

Съобщено е, че намушкан с нож мъж се транспортира към филиала на Центъра за спешна медицинска помощ в Белене. От проведените незабавни оперативно-издирвателни мероприятия е установено, че престъплението е станало малко по-рано – около 20.30 часа в с. Бяла вода на ул. „Маршал Толбухин”. Б. В. от Свищов е намушкал с нож няколко пъти в лявата горна част на гърба брат си В. В. Засегнат е белия му дроб около сърцето, В. В. е транспортиран в Центъра за спешна медицинска помощ в Плевен, настанен е в хирургично отделение, където му е извършена операция. Б. В. има два заявителски материала за кражба на пари и една осъдителна присъда от съд в Република Чехия, допълват от пресцентъра на Окръжна прокуратура Плевен. Задържан е за 24 часа. Раненият няма криминални прояви.

На мястото на произшествието е извършен оглед и е образувано досъдебно производство, уведомен е окръжен прокурор – административният ръководител Иво Радев. Работата по случая продължава.

Прочетете също:

Прокуратурата в Плевен започна разследване за открити 9 млн. къса незаконни цигари на ГКПП Никопол

Под ръководството на Районна прокуратура-Плевен се провежда разследване по досъдебно производство за открито голямо количество ...