Акценти
Начало / Общество / Мотор шоуто „Полицейска академия“ вдига адреналина на плевенчани (видео, снимки)

Мотор шоуто „Полицейска академия“ вдига адреналина на плевенчани (видео, снимки)

Много адреналин, пушек, мирис на изгорели гуми и положителни емоции предложи на плевенчани снощи каскадьорското шоу, което се прави за първи път в Плевен. Дълги опашки се извиваха пред билетните каси на Мотор шоуто „Полицейска академия“ и след обявения начален час на спектакъла, а чакането определено си заслужаваше.

Гонитби на полицаи и бандити, престрелки, арести, каскади с коли, мотори и АТВ-та, каскадьори, преминаващи през огън, игри с публиката. Това е само малка част от близо двучасовото шоу, емоцията от което трудно се пресъздава с думи, а просто трябва да се усети. Танцовите изпълнения на момичетата от балета и музикалната програма допълнително повишиха настроението на многобройната публика. Малки и големи останаха видимо впечатлени от уменията на каскадьорите, тръпнейки в очакване за следващата изненада.

„Глобусът на смъртта“ бе една от главните атракции, в която живота си рискува каскадьорът Иво Долапчиев, който е и създател на представлението. Несъмнено изпълнението му подлуди присъстващите, които затаиха дъх по време на рисковия номер.

Турнето на Мотор шоуто започва преди месец, като след Плевен то ще продължи към Велико Търново, Шумен, Варна, Силистра, Русе и обратно към София.

Уникалното за страната ни Мотор шоу „Полицейска Академия“ ще може да гледаме в Плевен отново на 3 и 4 юни, петък и събота, от 19:00 часа, както и на 5 юни, неделя, от 11:00 и 18:00 часа. Сцена на каскадите е паркингът на стадион „Плевен“.

За деца до 3 г. няма вход, а за деца до 12 г. той е 7 лева. За възрастни входът е 10 лева. Билети могат да бъдат закупени на касата един час преди представлението.

Организаторите обещават изненади всяка вечер, а ето и малка част от това, което ще видите на шоуто, ако не пропуснете тази гостуваща доза адреналин

Следваща Предишна
мотор шоу каскадьори
мотор шоу каскадьори 13
мотор шоу каскадьори 2

мотор шоу каскадьори 3
мотор шоу каскадьори 4
мотор шоу каскадьори 6

мотор шоу каскадьори 7
мотор шоу каскадьори 8
мотор шоу каскадьори 10

мотор шоу каскадьори 11 
мотор шоу каскадьори 12
мотор шоу каскадьори 14

мотор шоу каскадьори 15
мотор шоу каскадьори 16
мотор шоу каскадьори 17

мотор шоу каскадьори 18
мотор шоу каскадьори 19
мотор шоу каскадьори 20

мотор шоу каскадьори 21
мотор шоу каскадьори 23
мотор шоу каскадьори 22
Следваща Предишна

Прочетете също:

Община Плевен подписа с МРРБ споразумения за финансиране на три инфраструктурни проекта

Кметът на Община Плевен д-р Валентин Христов подписа с Министерството на регионалното развитие и благоустройството ...