Акценти
Начало / Общество / Мотор на Богдан Николов и шапка с подписа на Шумахер в благотворителен търг на Лайънс клуб – Плевен в подкрепа на спорта

Мотор на Богдан Николов и шапка с подписа на Шумахер в благотворителен търг на Лайънс клуб – Плевен в подкрепа на спорта

На 19 октомври Лайънс клуб – Плевен ще проведе традиционния си благотворителен бал. Голямата инициатива на добротворците от Лайънс клуб – Плевен през този мандат  е ремонт на спортната зала по лека атлетика на Спортно училище” Георги Бенковски” в града.Необходими са над 250 000 лв. за ремонта и идеята е те да се съберат от благотворителни инициативи.

По време на благотворителния бал ще бъде организиран голям търг. В него гостите на бала ще могат да наддават за мотор, с който се е състезавал нашия съгражданин Богдан Николов. Моторът е предоставен безвъзмездно от неговия син Александър Николов. Сред предметите на търга е и шапка на Ферари с подпис на Михаел Шумахер, а Тереза Маринова, която е лице на благотворителната кампания, е предоставила едно от своите отличия. За ценителите на изкуството търгът ще предложи картини на големите български художници – Владимир Димитров – Майстора, Дечко Узунов, Светлин Русев, Петър Мичев – Педро.

Търгът ще бъде воден от истински експерт. Поканен е Павел Тодоров, собственик на аукционна къща.

Покани да бъдат официални гости на благотворителния бал са изпратени до министъра на спорта Красен Кралев, вицепремиера Красимир Каракачанов, областния управител на Плевен, всички народни представители от МИР Плевен и кандидат-кметове на Плевен.

Сред гостите на бала се очаква да бъдат известните ни спортисти: Тереза Маринова,Йордан Йовчев, Христо Стоичков, Любо Ганев и зам.-председателят на Българската федерация по мотоциклетизъм  Даниел Капсъзов.

Всеки, който желае да подкрепи инициативата за ремонт на единствената лекоатлетическа зала в Плевен, може да преведе средства по сметка, която е:

IBAN: BG79RZBB91551010847484
BIC: RZBBBGSF
РАЙФАЙЗЕНБАНК
ВАЛУТА: BGN
ЛАЙЪНС КЛУБ ПЛЕВЕН

Прочетете също:

Община Плевен подписа с МРРБ споразумения за финансиране на три инфраструктурни проекта

Кметът на Община Плевен д-р Валентин Христов подписа с Министерството на регионалното развитие и благоустройството ...