Акценти
Начало / Общество / Мотористи от цялата страна си дават среща тази вечер край Плевен

Мотористи от цялата страна си дават среща тази вечер край Плевен

Тази вечер мотористи от цялата страна ще се съберат край Плевен. От днес до неделя градът ни е домакин на мото среща, организирана от клуб „Огнени сенки“ – Плевен. Много изненади, награди и хубави емоции очакват всички любители на скоростта на две гуми, които ще посетят плевенския мото събор. Всички запалени по моторите ще си дадат среща на поляната до Парк хотел „Гривица“. Адреналин, богатата програма, надпревари и хубава музика в края на деня са само част от подготвените изненади.
Мото срещата ще започне с откриване тази вечер, катоса предвидени различни игри и разбира се, много музика. Забавленията ще продължат утре, когато от 10 часа официално приветствие ще отправи кметът на Плевен проф. д-р Димитър Стойков, а от 11 часа доц. Милко Аспарухов, директор на дирекция „Военноисторически музеи – Плевен“, ще направи същото. Съборът е организиран с любезното съдействие на Община Плевен и Панорама „Плевенска епопея 1877г.“.
След официалната част в 12 часа мотористите ще тръгнат от Гривица и ще направят обиколка на централната част на град Плевен. От там те ще се отправят към Панорама „Плевенска епопея 1877г.“, където гостите от другите градове ще имат възможност да научат любопитни факти за историята на Плевен. Малко по-късно, от 14 часа, ще започне и надпреварата на скоростни отсечки. Тя ще се проведе на пътя за Пордим, като участниците в нея ще са разделени в три групи – клас 600, клас 1000 и атрактивно каране. Съботната вечер ще завърши с концерт, в който за доброто настроение на всички мотористи ще се погрижат групите METALL VIPER и EXPEL, с барабаниста на NOTH – Боби.

Прочетете също:

Община Плевен подписа с МРРБ споразумения за финансиране на три инфраструктурни проекта

Кметът на Община Плевен д-р Валентин Христов подписа с Министерството на регионалното развитие и благоустройството ...