Начало / Общество / Момичетата от дует „Liberté“ почистиха надраскания с боя паметник на Лиляна Бърдарова в Плевен

Момичетата от дует „Liberté“ почистиха надраскания с боя паметник на Лиляна Бърдарова в Плевен

Неизвестни надраскаха с боя и тебешир паметника на Лиляна Бърдарова в Плевен. Днес момичетата от дует „Liberté“ – Маргарита и Александра, почистиха паметника. Направиха го бързо и без да се афишират публично. Но публикуваха моментни снимки на паметника преди почистването и след това. И споделиха, че мечтаят да живеят в един чист и красив град. Както всички млади хора, Маргарита и Александра мечтаят и за много други неща. „Мечтая за теб“ е третата авторска песен на „Liberté“, която ще бъде публикувана в техния YouTube канал https://www.youtube.com/channel/UCWO7jBYMsFsSIl4VPwN8QLA?fbclid=IwAR3IaI6Ls7kBF3lEggcH-PBMxVOcrDxwkeOcDT4bcL0x8K46Y2CoDVHDlEU и в интернет страницата им във Фейсбук https://m.facebook.com/328397047735249 на 27 септември.

Двете момичета дори пуснаха анкета, с която питат своите почитатели в колко часа желаят да е нейната премиера – в 16 или 20 часа. Песента бе представена за първи път през април тази година на концерт на клуб „Живи струни“ в Галерия „Дарение Колекция Светлин Русев“. Клипът към нея, отново тяхно дело и с помощ от приятели, е малък спомен от лятото и включва кадри от морската им ваканция.

Дует „Liberté“ бяха победители в Международния фестивал на китарата Плевен 2018 в категорията „Свободна сцена“ , където изпълниха своите авторски песни „Любов“ и „Град на мълчание“.

 

Прочетете също:

В ОУ „Васил Левски” в Плевен почетоха паметта на патрона си

Пред  паметника на Васил Левски в двора на едноименното училището в Плевен днес се проведе ...