Акценти
Начало / Образование / Младите възрожденци от община Левски застанаха в почетен караул пред паметника на Апостола в  София

Младите възрожденци от община Левски застанаха в почетен караул пред паметника на Апостола в  София

Младите възрожденци от община Левски се включиха в  почетен караул пред паметника на Апостола в град София по  покана на  Васил Василев- председател на Общобългарски комитет Васил Левски.

 Почетния караул е част от инициативите по повод 145-та  годишнина от гибелта на Васил Левски. Това съобщи   Силвия Йорданова, председател  на общински клуб „Млад възрожденец“ гр. Левски.

В инициативата са се включили млади възрожденци от общинския  клуб в града и от ученическите клубове към ПГССТ „Никола Вапцаров“ и СУ „Крум Попов“. „С гордост и признание те застанаха пред паметника на великия българин . Учениците разказваха  на гражданите, присъстващи на почетния караул,  за инициативата и за своята дейност по клубове. Младите възрожденци от Община Левски, благодарят на г-н Васил Василев  и  г-жа Силвия Калпакова за поканата и възможността да се включат в инициативата”, каза още Силвия Йорданова.

Прочетете също:

Община Плевен подписа с МРРБ споразумения за финансиране на три инфраструктурни проекта

Кметът на Община Плевен д-р Валентин Христов подписа с Министерството на регионалното развитие и благоустройството ...