Акценти
Начало / Последни новини / Младежки Общински Парламент – Плевен  организира  „Summer End Camp”

Младежки Общински Парламент – Плевен  организира  „Summer End Camp”

Младежки Общински Парламент – Плевен  органзира  „Summer End Camp”. Инициативата ще се проведе от 7 до 11 септември в парк „Кайлъка“. Целта е през петте дни   гражданите и гостите на град Плевен да се забавляват  в парка, който  предлага уникално съчетаващи се възможности за разходка, отдих и развлечения. Екипът на МОП – Плевен смята, че тази проява ще даде  възможност на  участниците  да се  потопят в колективния дух и творческата атмосфера на събитието.

Екипът на МОП- Плевен ще нощува на палатки в парк „Кайлука“. Участниците включили се в събитието също имат възможността да се  включат към лагерните  вечери. Инициативата  е необичайна и различна, и може би  се организира за първи път в нашия град.

За да бъде реализирано събитието, екипът се нуждае от спонсори. Председателят на Младежки Общински Парламент-Плевен Бисер Велиев се надява да се отзоват повече добри хора, които да помогнат и подкрепят идеята. Всеки желаещ  да подкрепят инициативата може да получат повече информация на  телефон 0878 144 505 или на email [email protected].

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...