Акценти
Начало / Политика / Младежи от ГЕРБ – Плевен взеха участие в Деветия летен университет под наслов „АзсъмТукБГ“

Младежи от ГЕРБ – Плевен взеха участие в Деветия летен университет под наслов „АзсъмТукБГ“

Пет младежа представиха област Плевен в Деветия летен университет под наслов „АзсъмТукБГ“, който се проведе по традиция във „Гранд Хотел Варна”. След щателна селекция от НИС – право на участие получиха, Атанас Атанасов – общински координатор и общински съветник от  М ГЕРБ Червен бряг, Пламена Иванова, Самуил Георгиев – членове на М ГЕРБ Плевен. Те бяха водени от Спас Каменов – областен координатор на МГЕРБ Плевен. Към групата се присъедини и Зорница Петрова –член на НИС  и сътрудник на евродепутата Мария Габриел.

Във форума взеха участие над 280 младежи ГЕРБ от цялата страна. Официално откриване направи Цветан Цветанов – Председател на Парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията,  кмета на Варна – Иван Портних, председателя на МГЕРБ Георг Георгиев и представителя на фондация „Ханс Зайдел“ за България Богдан Мирчев.

М ГЕРБ2

По време на официалното откриване на летния редовен университет на МГЕРБ министър-председателят и председател на ГЕРБ Бойко Борисов сподели – „Кандидат-президентската двойка на ГЕРБ ще бъде от хора, които са се доказали и имат успешна кариера”

Във форума лектори също бяха Цецка Цачева – председател на 43-тото Народно събрание; министърът на регионалното развитие и благоустройство Лиляна Павлова, министърът на труда и социалната политика Зорница Русинова и министърът на външните работи Даниел Митов, Мария Габриел /член на ЕП, ГЕРБ/ЕНП, Ева Паунова /член на ЕП, ГЕРБ/ЕНП, Д-р Андрей Ковачев /член на ЕП, ГЕРБ/ЕН и други.

По време на университета бяха засегнати теми като – АЕЦ „Белене“; проблема „Брекзит“,, ситуацията в Гърция, въпроса с „Ислямска държава“, предстоящата Газова конференция.

„Представителите от МГЕРБ Плевен бяха активни във форума, с което показаха, че МГЕРБ Плевен работи, и са ентусиазирани да се включат в президентските избори”, сподели Спас Каменов – областен координатор на МГЕРБ Плевен.

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...