Акценти
Начало / Политика / Младежи на СДС-Плевен в помощ на предизборната кампания на английските консерватори

Младежи на СДС-Плевен в помощ на предизборната кампания на английските консерватори

СДССлед направената отлична оценка за развитие на организацията и ефективната работа в предизборни кампании, младежката структура на СДС- Плевен получи покана за участие на нейни членове в предизборната кампания на Консервативната партия на предстоящите парламентарни избори в Англия, съобщиха от офиса на синята партия в Плевен.  Плевенската младежка организация на СДС е една от най – многочислените и функционалните  в цялата страна. Това не е останало незабелязано и тази покана е признание за добрата работа на структурата, информират от общинската организация на СДС в Плевен.

На 30 април двама от членовете на организацията ще отпътуват за Англия и ще останат там до 9 май, където, по предварително изготвена програма, ще вземат активно участие в кампанията на консерваторите . След завръщането си, те ще имат възможност да споделят добрите практики от организацията на една такава кампания в Англия, които да бъдат приложени в предизборната кампания за престоящите местни избори тази есен.

 

Прочетете също:

Депутати от ДБ с приемна днес в Плевен

Народните представители Албена Симеонова, Стоян Михалев, Владислав Панев, издигнати от „Демократична България“ днес, 14 ноември,  ...