Начало / Политика / Младежи ГЕРБ – Плевен посадиха близо 30 млади тополи в парк „Кайлъка“

Младежи ГЕРБ – Плевен посадиха близо 30 млади тополи в парк „Кайлъка“

Днес Младежи ГЕРБ – Плевен дадоха старт на инициативата „Засади дърво“ на общинското ръководство на партията в града. Те посадиха близо 30 млади тополи в парк „Кайлъка“. Подкрепиха ги народният представител Владислав Николов, който е и областен координатор на ГЕРБ, представители на общинското ръководство, начело с Мартин Митев, общински ръководител, общински съветници от ГЕРБ, представители на областното ръководство на Жени ГЕРБ, водени от Даниела Гонкова, областен клубен ръководител.

„Желанието ни е тези млади тополи да растат силни и стройни, така както силни и уверени сме ние от Младежи ГЕРБ – Плевен“, каза общинският ръководител и най-младият общински съветник от ГЕРБ Йордан Грижов.

младежи ГЕРБ дръвчета

„Ние, от ГЕРБ – Плевен, избрахме един по-нетрадиционен начин, за да отбележим 16 април – Ден на българската конституция днес. Засаждането на дърветата е нашето послание – всички заедно да работим за по-нататъшното утвърждаване на Република България като демократична и правова държава“, категоричен бе Мартин Митев, общински ръководител на ГЕРБ – Плевен.

Инициативата на Общинската структура на ГЕРБ продължава и следващата седмица, като във всички населени места на община Плевен, ще бъдат засадени близо 300 тополи, съобщават от местната структура на партията.

младежи ГЕРБ дръвчета

Снимки: ПП ГЕРБ – Плевен

Прочетете също:

Предстои избор на превозвачи по четири автобусни линии от квотата на Община Плевен

Да бъде обявена обществена поръчка за превоз на пътници по автобусни линии от републиканската, областната ...