Начало / Култура / Младежите от Дневния център за възрастни в Плевен играят благотворително спектакъл в София

Младежите от Дневния център за възрастни в Плевен играят благотворително спектакъл в София

Младежите от Дневния център за възрастни с увреждания ще участват със спектакъл в благотворителната инициатива „За да продължим”, организирана от Фондация „Жени Човешки ресурси”.  На 24 ноември в Голямата концертна зала в  Централния военен клуб в София плевенските младежи ще представят мюзикъла „Сливи за смет“ с автор Аня Краваева. Песните и диалозите са разработени по едноименната народна приказка, музиката е по български фолклорни мотиви.

„Събитието ще даде възможност на младежите от Дневния център да проявят своя потенциал и да реализират своите творчески способности. То ще бъде придружено с благотворителен коктейл и базар с предмети, изработени от младежите в Дневния център”, сподели Йорданка Валакова, директор на Дневния център в Плевен.

Медийни партньори са БНТ, БНР и предаването на Нова Телевизия „На кафе”.  Организаторите са поканили представители на всички държавни институции, имащи отношение към социалните услуги. 

През последните пет години  Фондация „Жени Човешки ресурси” с любезното съдействие на Министерство на отбраната, чието ръководство  предоставя безвъзмездно Концертната зала в Централния военен клуб,   подкрепя  събития под надслов „За да продължим”.

 

Прочетете също:

Предстои избор на превозвачи по четири автобусни линии от квотата на Община Плевен

Да бъде обявена обществена поръчка за превоз на пътници по автобусни линии от републиканската, областната ...