Акценти
Начало / Общество / Министърът на туризма откри фотоизложбата на Регионален бизнес център – Плевен на летището

Министърът на туризма откри фотоизложбата на Регионален бизнес център – Плевен на летището

Регионален бизнес център – Плевен за поредна година откри фотоизложбата „България – атрактивна туристическа дестинация“, информират от там. Това се случи на 27 септември по случай Световния ден на туризма на Летище София Терминал 2 – една от най-оживените входно-изходни врати на страната. Официалнoто откриване на изложбата се състоя с фотографии на участниците в онлайн фото конкурса „България – атрактивна туристическа дестинация“.

изложба РБЦ 1

Регионален бизнес център – Плевен организира конкурса за седма поредна година. Тази година изложбата беше открита от министъра на туризма Николина Ангелкова, която приветства участниците по повод Международния ден на туризма и връчи призовите награди. Награди на участниците във фото конкурса бяха връчени и от изпълнителния директор на Регионален бизнес център – Плевен Царин Аспарухов, както и от Мариана Кирилова, директор на дирекция „Маркетинг и анализи“ на „Летище София“ ЕАД.
По време на церемонията бяха връчени Удостоверенията и Сертификатите на успешно приключилите обучение по „Фотография”. Онлайн академия осигури награда на спечелилите от онлайн гласуването участници от първия и втория етап на фото конкурса – безплатен курс по „Фотография”.

изложба РБЦ

Снимки: Регионален бизнес център – Плевен

Прочетете също:

Община Плевен подписа с МРРБ споразумения за финансиране на три инфраструктурни проекта

Кметът на Община Плевен д-р Валентин Христов подписа с Министерството на регионалното развитие и благоустройството ...