Акценти
Начало / Общество / Местните органи на власттта в община Левски встъпиха в длъжност

Местните органи на власттта в община Левски встъпиха в длъжност

На тържествена сесия, в присъствието на зам. – областния управител на Плевен Красимир Иванов, днес в Левски новоизбраните органи на местна власт встъпиха в длъжност. Клетва положиха кметът на общината Любка Александрова, кметовете на кметства и общинските съветници.

Зам. – областният управител Красимир Иванов приветства избраните кметове и общински съветници и ги призова към екипна работа в полза на хората и развитието на общината и населените места в нея.

Красимир Иванов

„Днес искам да поздравя всички колеги, с които в следващите 4 години ще работим заедно. Вие, както и аз, имаме доверието на гражданите и аз съм сигурна, че заедно ще го оправдаем”, каза кметът на община Левски Любка Алекснадрова след като официално положи клетва и реално встъпи в длъжност. Тя призова всички да работят неуморно по изградените принципи на взаимно доверие за добруването на хората и общината.

Левски общински съвет

След проведено тайно гласуване общинският съвет в Левски избра за свой председател Дочко Дочев. „Две са направленията, по които работи общинския съвет – законността и целесъобразността. И ако сбъркаме по отношение на законността областният управител на Плевен Ралица Добрева ще реагира и ще ни върне решението. Ако обаче допуснем грешка в целесъобразността, ще бъде за сметка на цялата община. Затова аз пожелавам на настоящия общински съвет никога да не грешим във второто.”, каза новоизбраният председател на Общинския съвет в Левски Дочко Дочев. Той призова своите колеги да загърбят политическите страсти и да се ръководят в решенията си единствено от интересите на хората и нуждите на Общината.

 Дочко Дочев

Прочетете също:

Община Плевен подписа с МРРБ споразумения за финансиране на три инфраструктурни проекта

Кметът на Община Плевен д-р Валентин Христов подписа с Министерството на регионалното развитие и благоустройството ...