Акценти
Начало / Икономика / Мениджъри на ЧЕЗ се срещат с клиенти в Плевен и Ловеч

Мениджъри на ЧЕЗ се срещат с клиенти в Плевен и Ловеч

Приемна открива днес директорът  „Обслужване на клиенти“ в ЧЕЗ България – Димчо Станев вЧЕЗ Плевен и Ловеч.

От 9 до 11 часа той ще се среща с потребители в Центъра за обслужване на клиенти в град Ловеч на ул. „Ген. Гурко“ № 1, а от 13 до 15 часа ще може лично да обслужва клиенти от град Плевен на  ул. „Дойран“ № 73, съобщават от офиса на компанията в Плевен. Срещите са в рамките на Седмицата на потребителя.

„Целта на тези срещи е да застанем по-близо до клиентите, да изслушаме техните въпроси и препоръки, да потърсим начини  как да отговорим по-добре на техните очаквания и потребности, което е стратегическа цел на компанията от стъпването й на българския пазар преди повече от 9 години“, каза Димчо Станев.

ЧЕЗ организира Седмица на потребителя за втори път от 2011 г. насам по повод Световния ден на потребителя – 15 март. Тя предвижда мениджъри на компанията да посетят 8 клиентски центъра в 6 града – Перник, Дупница, Ловеч, Плевен, Благоевград и София.

Подобряването на обслужването е във фокуса на политиката на ЧЕЗ от стъпването на компанията на българския пазар преди 9 години досега. За този период ЧЕЗ инвестира в поддържането и развитието на мрежите и в подобряване на обслужването 771 млн. лева, създаде31 центъра за клиенти, увеличи броя на местата за плащане в брой от 319 до над 3800 и разработи близо 100 вида услуги. През 2013 г. ЧЕЗ въведе неприлагани досега практики в обслужването на клиенти в България – създаде Енергиен омбудсман и учреди Съвет с участието на независими експерти и потребителски организации.

 

Прочетете също:

Над 5 млн. лева постъпления очаква Община Плевен от управлението на общинските имоти през 2023 г.

С 30 гласа „за“, 8 „въздържал се“, против – няма, Общинският съвет на Плевен прие ...