Начало / Икономика / Международен конкурс за детска рисунка, свързан с пчелния мед, обявиха в Плевен

Международен конкурс за детска рисунка, свързан с пчелния мед, обявиха в Плевен

Mеждународен конкурс за детска рисунка и пластика/приложно изкуство  на тема „Пчеларството – екология и плодородие, пчелният мед – здраве и дълголетие“ ще се проведе отново в Плевен. Той е част от съпътстващата програма на традиционното Mеждународно изложение – договаряне „Пчеларство – Плевен 2018“, което ще се проведе от 8 до 11 февруари в Плевен.

Изложението се организира от „Партнерс експо“ ООД и Областен пчеларски съюз – Плевен под патронажа на Областна администрация – Плевен и Министерство на земеделието и храните.

В конкурса могат да участват малки художници на възраст от 3 до 16 години, които ще бъдат разделени в три възрастови групи. Всяко дете може да участва  максимум с  две рисунки /масло, темпера,акварел/ и една пластика или произведение приложно изкуство. Творбите се представят до 04.02.2018 год. в офиса на „Партнерс Експо“ ООД – България, 5800 Плевен, пл. „Възраждане“ 1, стая 325.

На гърба на всяка рисунка трябва да са написани – три  имена, възраст, град, адрес, телефон за връзка, школа,кръжок,читалище/учебно заведение.

Жури от специалисти и представители на организаторите ще оцени постъпилите творби и ще подбере  рисунките  и и другите произведения, които ще участват в изложбата съпътстваща форума.

 За авторите на отличените творби са предвидени награди – грамоти и пчелен мед, осигурени от „Партнерс експо“ ООД и от Областния пчеларски съюз – Плевен.

Наградите ще бъдат връчени на церемония на  11 февруари, неделя.

Повече информация за Международния конкурс за детска рисунка можете да намерите във Фейсбук.

Прочетете също:

Предстои избор на превозвачи по четири автобусни линии от квотата на Община Плевен

Да бъде обявена обществена поръчка за превоз на пътници по автобусни линии от републиканската, областната ...