Акценти
Начало / Последни новини / Медия обърка Спартак (Плевен) с … Вихър (Славяново)

Медия обърка Спартак (Плевен) с … Вихър (Славяново)

Ръководството на ОФК Спартак (Плевен) е крайно изненадано от появилата се днес информация в сайта football24.bg. В нея се казва, че вчера /6 юли 2016 г./ в Тетевен мъжкия тим е загубил приятелски мач от Дунав /Русе/ с 0:4. Такъв обаче не е провеждан.

Пълният текст на въпросния материал, публикуван в сайта football24.bg в 11:15 часа на 07.07.2016 г. със заглавие

„Дунав отнесе Спартак (Плевен)“:

„Дунав разби с 4:0 Спартак Плевен в контрола, играна в Тетевен. Нито за миг русенци не оставиха съмнение в превъзходството си. Новакът в елита показа по-голямата си класа, като можеше да спечели и по-убедително. Два гола реализира Диян Димов, а по едно попадение добавиха Васил Шопов и Ангел Здравчев.

Това бе първи успех за драконите по време на подготовката. Дотук тимът на Веселин Великов записа две равенства с Берое и Септември Сф“.

Ето и реакцията на плевенския клуб:

Уважаеми дами и господа,

Ние от Общински футболен клуб Спартак (Плевен) сме неприятно изненадани и учудени от къде въпросната медия – football24.bg е почерпила информация за подобна футболна среща. Такава въобще не е провеждана. Единствено общо между нашия отбор и този на Дунав (Русе) е, че провеждаме подготовка в Тетевен. Колегите от Русе ни предложиха да направим контрола, но ние отказахме. После стана ясно, че са се договорили за приятелски мач със 7-ия от Северозападната В група – Вихър (Славяново). Доколкото разбрахме тази среща е започнала снощи /6 юли/ в 18:15 часа. Ние дори не я наблюдавахме, защото по същото време провеждахме редовна тренировка.

Всеки допуска грешки. Надяваме се, че тази на football24.bg не е умишлена.

С уважение ОФК Спартак (Плевен)

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...