Акценти
Начало / Образование / Медицинският университет приключи проект за иновативно и съвременно образование

Медицинският университет приключи проект за иновативно и съвременно образование

Медицински университет Плевен

Медицинският университет в Плевен приключи успешно проекта „Иновативно и съвременно образование в МУ – Плевен”, информират от висшето училище. Той е реализиран във връзка със сключен договор за безвъзмездна финансова помощ по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“ на базата на одобрено от Министерството на образованието и науката проектно предложение. Осъществяването на проекта е във връзка със схема „Развитие на електронни форми на дистанционно обучение в системата на висшето образование” и е с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси”, съфинансирана от Европейския социален фонд на Европейския съюз.

Целта на проекта е подобряване на възможностите за предоставяне на електронни форми на дистанционно обучение от висшето училище и модули за електронно обучение в областта на медицината, общественото здраве и здравните грижи. Дейностите са изпълнени в пълен обем.

Повече факти за проекта ще оповести ректорът на висшето училище професор Славчо Томов на пресконференция, която ще се състои на 1 октомври, сряда, от 14.00 ч.

Прочетете също:

Образователни игри и творчески занимания за децата в РИМ – Плевен

 Регионален исторически музей – Плевен  и тази година ще организира  инициативата „Лято в музея”, която ...