Акценти
Начало / Здравеопазване / МБАЛ „Света Марина – Плевен” с безплатни прегледи днес

МБАЛ „Света Марина – Плевен” с безплатни прегледи днес

Днес в МБАЛ „Света Марина – Плевен” ще се проведат безплатни прегледи в кабинетите по Урология, Обща Хирургия и Пластична, реконструктивна и естетична хирургия. Те са част от профилактичната програма на болницата и дните на „Отворените врати”. Прегледите ще се осъществяват днес – 10 септември, и на 14 септември, понеделник, от 8.30 до 19 часа.
Прегледите ще се извършват от висококвалифицираните специалисти на МБАЛ „Света Марина – Плевен” и с уникалната високотехнологична диагностична апаратура на болницата. Те са напълно безплатни, но с предварително записване на национален телефон 0700 20 006 и телефони: 064/ 81 81 и 064/ 805 666. На тези телефони може да се получи допълнителна информация, както и за часовете на безплатния транспорт, който е организиран до болницата.
Отделението по урология предлага съвременна диагностика и безкръвно лечение на заболявания на простата, бъбреци и всички органи на пикочно-половата система; безкръвно разбиване на камъни във всички отдели на пикочно – половата система.
Отделението по обща хирургия предлага съвременна диагностика и безкръвно лечение на заболяванията на млечната жлеза, жлъчка, черен дроб, на стомашна и дебелочревна патология. Отделението предлага и безкръвно лечение на хемороиди и хернии, както и безкръвно разбиване на камъни в жлъчката.

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...