Акценти
Начало / Крими / Масово движение на нерегистрирани превозни средства установяват проверки

Масово движение на нерегистрирани превозни средства установяват проверки

За един ден по пътищата в Плевенско са засечени в движение няколко превозни средства без редовна регистрация.

На 31 март 2017 година около 14 часа на път в посока за село Лозица е спрян трактор „Кубота“, без регистрационни табели, управляван от 67-годишен от село Лозица.

В същия ден, в хода на специализирана операция в град Койнаре, служители на РУ Червен бряг спират за проверка мотопед „Априлия“, без поставени на него регистрационни табели. Мотопедът е управляван от 42-годишен от село Глава.

В РУ Левски е започнато бързо производство срещу 18-годишна от Левски. На 29 март около 01.00 часа в град Левски по ул.“Хр.Смирненски“ е управлявала лек автомобил „Опел астра“, който не е регистриран по надлежния ред.

На 31 март 2017 година във Второ РУ- гр. Плевен е образувано бързо производство срещу 39-годишна от Плевен, за това, че на същата дата, в гр. Плевен е управлявала „Пежо 206“ с регистрационна табела, която не е издадена от съответните органи.
На 2 април 2017 година в Първо РУ – Плевен е започнато бързо производство срещу 30-годишен от град Враца. На същата дата около 12:50 часа между село Радишево и село Тученица е управлявал лек автомобил „Фолксваген Пасат“, нерегистриран по законоустановения ред.

За случаите са уведомени дежурни прокурори към съответните прокуратури. Продължавт  работа разследващи полицаи.

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...