Начало / Образование / Малчуганите от ДГ „Дружба” бяха на гости в библиотеката на  ОУ „Св. Климент Охридски”-Плевен

Малчуганите от ДГ „Дружба” бяха на гости в библиотеката на  ОУ „Св. Климент Охридски”-Плевен

Днес, в последния ден от Национална седмица на четенето 2018г., деца от подготвителна група на ДГ „Дружба” с гл. учител Цветелина Симеонова посетиха библиотеката на ОУ „Св. Климент Охридски”-Плевен.

Библиотекарят на училището  Ваня Иванова запозна малчуганите с наличните в библиотеката книги и подчерта ползите от четенето на книги. Децата не скриха вълнението си от досега с книгите и споделиха своите любими приказни герои и детски книги.

 Класните ръководителки на 4а и 4в клас –  Магдалена Иванова и Инна Георгиева, бяха подготвили подаръци за малките гости- книжки за оцветяване и специален подарък- книгата „26 приказки от цял свят”.

Гостуването на децата от ДГ „Дружба” в ОУ „Св. Кл. Охридски”-Плевен завърши с посещение на каките и батковците от  четвърти клас.  Децата от 4а клас  бяха подредили свой кът с книги, посветен на Националната седмица на четенето, и бяха подготвили гатанки за малките си гости. За отговорилите правилно имаше малки подаръци.

Малчуганите от ДГ „Дружба” посетиха и класната стая на 4в клас.  И тук срещата между малки и големи беше вълнуваща и запомняща се.

Прочетете също:

Предстои избор на превозвачи по четири автобусни линии от квотата на Община Плевен

Да бъде обявена обществена поръчка за превоз на пътници по автобусни линии от републиканската, областната ...