Акценти
Начало / Последни новини / Малки фенове ще подкрепят баскетболния „Спартак” и през новия сезон

Малки фенове ще подкрепят баскетболния „Спартак” и през новия сезон

Инициативата „Обичай Спартак, oбичай Плевен“, която започна през миналия спортен сезон в подкрепа на БК „Спартак”, ще продължи и през новия. На всеки домакински мач ще бъдат канени ученици от едно училище да гледат безплатно и да подкрепят  любимия отбор.

Първият домакински мач за сезона е  на 20 октомври, когато железните бойци на Александър Дяковски посрещат Ямбол. Подкрепата си за тях, като част от инициативата, ще дадат около 50 деца от ОУ „Д-р Петър Берон“.

Инициативата „Обичай Спартак, обичай Плевен“ е открита за всички училища на територията на Плевен и областта. Интерес може да бъде заявен на официалната страница на БК Спартак Плевен / BC Spartak Pleven във Фейсбук или на телефони: 0887217072 и 0885913091. За всички ученици се осигурява безплатен транспорт до и от залата, охрана, настаняване, придружител от клуба, снимки с баскетболните любимци на Плевен и много положителни емоции.

Инициативата се осъществява с подкрепата на БК Спартак Плевен, асоциация „Докосни дъгата“, рекламна агенция и плевенски медии.

 

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...