Акценти
Начало / Общество / Майсторът, направил торта за сватбата на Хари и Мегън, ще проведе обучение в Плевен

Майсторът, направил торта за сватбата на Хари и Мегън, ще проведе обучение в Плевен

Еднодневно обучение на тема „Изработка на захарни цветя и декорация от вафлена хартия” ще проведе в Плевен шеф Иван Александров, прочул се с това, че направи тортата за сватбата на Мегън Маркъл и принц Хари. Обучението ще е на  27 юли, от 9.30 часа в конферентната зала на хотел „Ростов” – Плевен.
Иван Александров е изключително талантлив майстор-сладкар, който от няколко години работи в Лондон и прави истински шедьоври на сладкарското изкуство. Иван става главен сладкар в петзвездния Haymarket Hotel, който е в топ 5 на най-добрите лондонски хотели. Мотото на Иван е: „Единственото ми ограничение е…небето, останалото е въображение, импровизация и усилена работа”. Днес той развива собствен бранд – Botique Cookie’s Cakes, където твори уникални бутикови торти и сладкиши по поръчка. Преди няколко месеца Иван Александров получава лична покана от Дебора Бонети – директор на международната пресасоциация, която познава творенията му отдавна, да направи втората по важност торта за сватбата на принц Хари и Мегън Маркъл – тортата за журналистите от цял свят, акредитирани да отразят бляскавото кралско събитие.
В обучението „Изработка на захарни цветя и декорация от вафлена хартия” шеф Иван Александров ще запознае участниците с тънкостите при изработването на декорации от вафлена хартия и работа с фондан.

Прочетете също:

Община Плевен подписа с МРРБ споразумения за финансиране на три инфраструктурни проекта

Кметът на Община Плевен д-р Валентин Христов подписа с Министерството на регионалното развитие и благоустройството ...