Акценти
Начало / Култура / Люси Дяковска се раздаде на плевенска сцена – невероятен глас в експлозия от емоции (снимки, видео)

Люси Дяковска се раздаде на плевенска сцена – невероятен глас в експлозия от емоции (снимки, видео)

Два часа продължи концертът на Люси Дяковска снощи на сцената на Летния театър в Плевен. С Плевенска филхармония тя представи новия си проект, посветен на мюзикъла – „Разходка по Бродуей”, осъществен отново съвместно с Левон Манукян и Георги Милтиядов, чиито са аранжиментите.

По желание на Люси концертът започна малко по-късно от предварително обявения час, за да може в падналия мрак да се види пълната красота на светлинните ефекти, обясни изпълнителката. За търпението тя възнагради публиката с цялата мощ на таланта си  – пя блестящо, танцува заедно с артистите от балета „Фънки Мънкис”, беше партньор на мима. Тя отново беше гид за публиката в историята на мюзикъла.

Разходката започна от 30-те години с „Кабаре”, премина през „Чикаго”, звучаха затрогващите изпълнения от „Уестсайдска история”, „Сладката Черити” и още от „Магьосникът от ОЗ”, „Мулен Руж”,  „Котките“. Кулминацията на вечерта бяха парчета на „Куин”, за които Люси слезе при публиката за селфи сред стотиците светлинки на телефоните.

Следваща Предишна

Следваща Предишна

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...