Акценти
Начало / Култура / Люси Дяковска издава DVD с уроци по фитнес

Люси Дяковска издава DVD с уроци по фитнес

Най-успялата българска поп звезда на запад Люси Дяковска тези дни разкри още едно свое амплоа. Тя се изяви като фитнес инструктор и записа  DVD с уроци по фитнес. Това научихме от нейния баща – оперният певец Любомир Дяковски.

В момента Люси е в Майорка, където е ангажирана като жури в десетия сезон на „Popstars”  по немската телевизия Pro 7 – шоуто, от което изгря и нейната звезда. Целта на това издание на конкурса е да бъде сформирана смесена група от момичета и момчета. По време на обучението в Майорка всеки ден отпада по един участник, като до финала достигат 10, от които ще бъдат избрани пет за сформиране на група.

Преди 12 г. в първата версия на „Popstars” Люси беше избрана с още четири момичета и направиха групата „No Angels”, която имаше много голям успех – продадени над 5 млн. плочи, между които златни и платинени.  Люси е носителка и на най-престижната немска награда „Бамби”. Когато я получи, лауреати станаха също писателя Паулу Куелю, кметът на Ню Йорк – Рудолф Джулиани, и френската актриса Катрин Деньов, с гордост припомня нейният баща.

Той сподели, че Люси е много щастлива да бъде в журито на конкурса „Popstars”, защото вижда че е полезна на младите таланти  и има възможност да разкрие своята компетентност.

Досега тя не е била жури в Германия, но натрупа опит и самочувствие по време на втория сезон на  „Мюзик айдъл” в България, където беше член на журито.

Наскоро Люси е завършила нов солов албум, който включва записи от концертите й през миналата година. Промоцията на албума ще бъде по Pro7 след 5 юли, когато ще тръгнат сериите на „Popstars”.

Любомир Дяковски с гордост разказва за дъщеря си и се отнася с ирония към написаното в жълтите вестници, че се срамува от нея, след като Люси публично призна за намерението си да сключи брак с новата си приятелка.

Прочетете също:

Водещи солисти на сцената на Международния фестивал за маримба и ударни инструменти – Плевен’2023 (програма)

От 4 до 9 юли в Плевен ще се проведе седмото издание на Международния фестивал ...